Näin liityt yhdistyksen jäseneksi
tai uusit vuosittaisen jäsenyyden  


Yhdistyksemme kausittaisen (kesäkuu-toukokuu) jäsenmaksun määräpäivä on kaikkien kausien osalta 31.8., jonka jälkeen jäsenmaksua maksamattomat jäsenet voidaan erottaa yhdistyksestä hallituksen päätöksellä. Määräpäivästä huolimatta sinun kannattaa uusia molemmat jäsenyydet (myös CFC membership) jo ennen 23.7.2021 sillä silloin saat CFC:n lojaltypisteitä ja mahdollisuuden saada lippuja isompiin peleihin sekä autat meitä pysymään platinatasolla. Lisäksi - mitä nopeammin hoidat jäsenyydet, sitä useampaan arvontaan osallistut!

Yhdistyksen sääntöjen mukaan "Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen, joka kannattaa Chelseaa ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt." Yhdistyksen tarkoituksena on "toimia suomalaisten ja Suomessa asuvien Chelsea Football Clubin (Chelsea) kannattajien yhdyssiteenä, edistää Chelsean kannattajien yhteistoimintaa, kannustaa Chelseaa sekä edistää jalkapallo- ja fanikulttuuria positiivisessa hengessä." Täytäthän siis nämä ehdot. Tarkemmat säännöt löydät kohdasta Säännöt ja rekisteriseloste.

1. Maksa kausikohtainen jäsenmaksu yhdistyksen tilille: Osuuspankki (OKOYFIHH) tili FI84 5723 8120 2202 21. Pistä maksun saajaksi Chelsea Supporters Finland ry ja viitenumeroksi "5555". Jos maksaja et ole sinä, laita ao. lomakkeeseen tiedoksi maksajan nimi. 

Jäsenmaksun suuruus on 10€. Kunniajäsenet eivät maksa jäsenmaksua. Yhdistyksen kokouksen päätöksen mukaisesti alle 18v (ja ko kalenterivuonna 18v täyttävien) jäsenten sekä hallituksen jäsenten jäsenmaksu on 0€. Samoin liittymismaksun määrä on 0€.

Jos maksat useamman henkilön jäsenmaksun (tai maksu ei tule omata tililtäsi), käytä viestikenttää kertoaksesi kenen maksut maksat - tai lähetä tarkemmat tiedot maksustasi sähköpostiin jasenasiat@chelseafinland.fi .

CFC ei hyväksy uusia jäseniä noin joulun aikoihin olevan päivämäärän jälkeen (esim 2019-20 kaudella 21.12.2019 jälkeen). Tämän jälkeen liittyneet jäsenet eivät mm. voi saada kauttamme matsilippuja kevään peleihin. Kohtuuden vuoksi tammi-toukokuussa meille maksetut CSF-liittymismaksut kohdistetaankin seuravalle kaudelle.

2. Täytä alla oleva lomake jokaisen jäsenen osalta. Voit kuitenkin antaa alle 18v jäsenen tiedot myös viestikentässä. Antamasi tiedot tallennetaan jäsenrekisteriin sekä jäsenyys annetaan tiedoksi Chelsealle.

Liittymällä jäseneksi hyväksyt, että käsittelemme jäsentietojasi tietosuojalainsäädännön ja yhdistyslain määräämien velvoitteiden mukaisesti sekä hyväksyt rekisteriselosteessa mainitut käyttötarkoitukset ja muut menettelytavat. Rekisteriseloste löytyy tältä sivustolta

Uusien jäsenten osalta jäsenyytesi käsitellään hallituksessa, jonka jälkeen saat viestin hyväksymisestä. Jäsenyyden uusivat jäsenet saavat myös kiitosviestin jäsenvelvotteiden hoitamisesta. (tässä voi mennä hieman aikaa kesäkuussa 2021 kun toimintaa kehitetään).

Kaikki jäsenet saavat jäsenkirjeen emailitse muutaman kerran vuodessa, kunnes et enää ole yhdistyksen jäsen. Jos haluat kieltäytyä jäsenkirjeistä, mainitse siitä viestissä. Jokaiselle jäsenelle lähetetään kuitenkin vähintään yksi jäsenkirje vuodessa jäsenyyden uusimista varten.