Näin hankit Chelsea membershipin

HUOM: Chelsean membership on taas myynnissä kaudelle 2021-22. Saimme kasaan 70 membershippiä 23.6.2021 mennessä ja Platinatason hakemus on lähtenyt Chelsealle. Kiitos kaikille jäsenyydet ajoissa hoitaneille - osallistutte arvontaan!

Yleistä tietoa Chelsean membershipeistä löydät Chelsean omilta sivuilta.

Jos olet joskus aiemmin ollut CFC jäsen, uusit jäsenyytesi kirjautumalla sisään Chelsean lipunmyyntiin. Jos et muista jäsennumeroasi, kysy sitä yhdistykseltä. Jäsenyyden osto onnistuu kohdasta Buy Tickets.  Yleisimmin hankitaan edullisin "Adult membership only" (£30). Nuoremmille on olemassa edullisemmat Junior ja Teen jäsenyydet. Monelle Chelsea Supporters Finlandin jäsenelle Chelsean membershipin hankkiminen on kunnia-asia ja tiedossa on, että perheen nuorimmat on liitetty jäseniksi heti syntymän jälkeen.

Jos et ole ollut aiemin Chelsean jäsen, käytä omaa sivua jäsenyyden hankkimiseen  .

Jos perheessäsi on useita jäseniä, joudut ostamaan membershipit erikseen jokaiselle heidän omalla tunnuksellaan. 

CFC-jäsenyydellä voit itsekin hankkia lippuja seuran lipunmyynnistä, saat alennusta stadionkierroksesta, osallistut arvontoihin jne. Suosittelen ehdottomasti CFC jäsenyyden uusimista viimeistään pe 23.7.2021 (klo 18) jolloin saat 5 lojaltia, jotka auttavat lippujen hankkimisessa isompiin peleihin.

Kun olet hoitanut membershipin tulevalle kaudelle, laita kuntoon myös kotimainen Chelsea Supporters Finlandin jäsenyys.